Onko (Gyokushodo, Vähäsavuinen)

Gyokushodon tuoksu Onko painottaa perinteisyyttä. Tuoksu on lämpimän ja rohkaisevan puinen ohuella kerroksella kukkaisuutta. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi.

9,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s010

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 30 tikkua, 13,5cm
  • n. 25 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Aromaattiset puut, mausteet
  • Vähäsavuinen

Tämä tuoksu on saanut nimensä "Onko" japanilaisesti sanonnasta "onko chishin" - "Opi menneestä". Nimellä halutaan painottaa tuoksun perinteisiä raaka-aineita ja sekoitusta.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on kirpeän terävä. Siinä on sitruksiselta vaikuttava sävy yhdistyneenä kukkiin. Taustalla aavistus puuta. Suitsukkeen palaessa kirpeys vähenee dramaattisesti ja se muuntuu hieman parfymaattiseksi kukkeudeksi, joka yhdistyy tuoksun muihin sävyihin, jotka ovat melko tukevia ja bassovoittoisia. Tuoksusta tuntuisi löytyvän patsulia, kanelin lämmintä mausteisuutta, erittäin hyvin integroituva puu-elementti, joka taitaa olla lähinnä santelipuuta. Jään arvelemaan onkohan sekoituksessa myös pieni määrä agarpuuta santelipuuta herkistämässä. Ilmeisesti eteerisillä öljyillä luotu kukkeus puun ja mausteen pinnalla integroituu erittäin hienosti ja vaikutelma on kuin itse puu/mauste-elementti olisi samalla kukkean parfyyminen.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Onko (Gyokushodo, Vähäsavuinen)
Arviosi