Kukicha Luomu (2018) FI-EKO-201

Normaalia vähemmän kofeiinia sisältävä Kukicha-tee tuotetaan teenlehtien vihreästä osasta sekä lehtiruodeista ja oksista. Tämä luomu kukicha on tuotettu Kagoshiman alueella Etelä-Japanissa ja se tarjoaa upean tuoreita kukkaisia ja raikkaan ruohoisia sävyjä.

Varastossa
SKU
t310
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Kukicha Luomu (2018) - 50g
7,00 €
Kukicha Luomu (2018) - 100g
13,00 €
Kukicha Luomu (2018) - 250g
30,00 €

Yleistä

Kukicha on japanilainen vihreä teelaatu, joka tuotetaan käyttäen sekä teenlehtien vihreää osaa että lehtiruoteja ja oksia. Tästä saadaan vihreä tee, jossa on normaalia vähemmän kofeiinia, mutta kuitenkin hieno ja tuore japanilaisen vihreän teen maku.

Tämä tee

Tämä kukicha on luomutuotettu (valvova viranomainen FI-EKO-201) Kagoshiman alueella Japanin eteläkärjessä. Teessä on jonkin verran teenlehtien vihreää osaa ja paljon lehtiruoteja ja oksia. Maku on sencha-teetä kukkeampi ja hieman vähemmän ruohoinen.

Maku

Kuivissa lehdissä on voinen ja ruohoinen tuoksu, joka tuo samalla mieleen voikukan. Haudutetuissa lehdissä on sävykäs lämmin ja tuoreen ruohoinen tuoksu. Haudutetussa teessä on lämpimän ruohoinen tuoksu. Maku on miellyttävän kukkainen ja raikas. Sen suutuntuma on liukkaan voinen ja vahainen. Pitkä ja kirkas jälkimaku polveilee vihannesmaisten ja kukkaisten sävyjen välillä.

Hauduttaminen

Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä henkilöä kohden. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 2-3 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Jos teetä haudutetaan mukissa, reipas teelusikallinen lehtiä riittää. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kukicha Luomu (2018) FI-EKO-201
Arviosi