Kobunboku (Baieido)

Kobunboku on Baieidon päätuote. Sitä on inspiroinut mielikuva kirsikkapuusta. Tuoksu on voimakkaan mausteinen. Tämän tuoksu sanotaan avautuvan käytön myötä jopa vuosien aikana.

15,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
s021

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 50 tikkua, 14cm, 33g
  • n. 30 minuuttia / tikku

Kobunboku on japanin kirsikkapuun inspiroima tuoksu. Se on perinteinen sekoitus santelipuuta, kamferia, neilikkaa, kanelia ja muita yrttejä. Suosittu suitsuke meditaatiokäyttöön.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on melko voimakas ja tiukka nippu. Siinä on kukkaisuuden kerros, tiettyä kermaisuutta ja toisaalta mausteisuutta. Tuoksun tuntuma on liki jauhoinen. Palavan suitsukkeen tuoksu vastaa hyvin tätä vaikutelmaa. Tuoksussa on selvästi käytetty suurta ryhmää raaka-aineita. Siitä on vaikea erottaa yksittäisiä raaka-aineita. Siinä on resiininen öljyinen piirre, joka tuo mieleen benzoen. Toisaalta Kobunboku on kukkaisen hedelmäinen. Välillä kaneli nousee hieman enemmän esiin. Jo lyhyt pala tikkua tuottaa hyvin paljon tuoksua, sillä tikut ovat paksuja ja palavat hitaasti. Kobunboku on kokonainen sarja Baieidon suitsukkeita ja tämä tuote on sarjan perustuote. Baieido ei käytä tuotteissaan öljyjä tai parfyymejä ja tämän ansiosta yrityksellä on erityinen maine. Kobunboku tarkoittaa japanin kirsikkapuun kukkaa. Yleinen mielipide on, että suitsuke ei niinkään yritä imitoida kukan tuoksua vaan kuvailla mielikuvaa kirsikkapuusta kukkineen. Baieidon suitsukkeiden luonteen takia usein sanotaan, että niitä pitää "kuunnella" kärsivällisesti, jolloin erilaisia sävyjä tulee esiin. Niiden sanotaan avautuvan pitkien sessioiden ja vuosien kokemuksen myötä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kobunboku (Baieido)
Arviosi