Karigane - Hatsukari (Gion Tsujiri, Uji) 96g

Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Hatsukari on ns. Kariganea, joka koostuu lehtiruodeista ja oksista sekä teenlehden vihreästä osasta. Maku on pehmeä, mutta siinä on suun takaosassa tuntuva kirpakka raikkaus. Tee tulee hienossa lahjapakkauksessa.

19,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
t369

Yleistä

Kioton Ujissa toimiva Gion Tsujiri on yksi japanin perinteisistä teetaloista. Tuottajan teeleivonnaiset yms. makeat ovat erittäin suosittuja ja samalla Gion Tsujiri tuottaa huipputasoisia teelaatuja. Tuottajan teet tarjoavat Ujin klassista makua.

Karigane on japanilainen vihreä teelaatu, joka tuotetaan käyttäen sekä teenlehtien vihreää osaa että lehtiruoteja ja oksia. Tästä saadaan vihreä tee, jossa on normaalia vähemmän kofeiinia, mutta kuitenkin hieno ja tuore japanilaisen vihreän teen maku.

Tämä tee

Tämä Hatsukari on ns. Kariganea, joka koostuu lehtiruodeista ja oksista sekä teenlehden vihreästä osasta. Tee tulee hienossa origamimaisessa taitellussa paperilaatikossa, jonka sisällä tee on alumiinilaminaattipussissa.

Maku

Lehtien tuoksu on vehreä ja raikas - jopa sitruksisella tavalla kirpakka. Maku on pehmeä, mutta siinä on suun takaosassa tuntuva kirpakka raikkaus.

Hauduttaminen

Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä henkilöä kohden. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 2-3 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Jos teetä haudutetaan mukissa, reipas teelusikallinen lehtiä riittää. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Karigane - Hatsukari (Gion Tsujiri, Uji) 96g
Arviosi