Kabusecha - Kokusei (Gion Tsujiri, Uji) 48g

Gion Tsujiri on yksi Kioton alueen kuuluisista teentuottajista. Tämä Kokusei on ns. Kabusechaa eli varjostettua teetä. Tee tulee hienossa lahjapakkauksessa.

19,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
t370

Yleistä

Kioton Ujissa toimiva Gion Tsujiri on yksi japanin perinteisistä teetaloista. Tuottajan teeleivonnaiset yms. makeat ovat erittäin suosittuja ja samalla Gion Tsujiri tuottaa huipputasoisia teelaatuja. Tuottajan teet tarjoavat Ujin klassista makua.

Kabusecha on japanilainen vihreä teelaatu, joka tuotetaan teepensaista, jotka osittain varjostetaan pari viikkoa ennen teen poimintaa. Tämä lisää lehtivihreää teessä ja antaa sille miedon makean maun.

Tämä tee

Tämä Kokusei on Kabusechaa eli varjostettua teetä. Tee tulee hienossa origamimaisessa taitellussa paperilaatikossa, jonka sisällä tee on alumiinilaminaattipussissa.

Maku

Hauduttaminen

Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä henkilöä kohden. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 2-3 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Jos teetä haudutetaan mukissa, reipas teelusikallinen lehtiä riittää. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kabusecha - Kokusei (Gion Tsujiri, Uji) 48g
Arviosi