Enshi Cui Quan #10 (2019)

Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä VIrta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu #10 on tuottajansa suurilehtinen peruslaatu. Siitä erottuu herkkää banaanista ja jakkihedelmäistä sävyä. Haudutetun teen tuoksu on mehevä ja muistuttaa villissä vegetaalisuudessaan rikkaruohoa tai tiiviistettyä tuoretta yrttiä.

Varastossa
SKU
t341
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Enshi Cui Quan #10 2019 - 50g
6,50 €
Enshi Cui Quan #10 2019 - 100g
12,00 €
Enshi Cui Quan #10 2019 - 250g
26,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Enshi Cui Quan on 2019 kevätsatoa. Tämä teelaatu ei ole vanha kuuluisa teelaatu vaan samannimisen yrityksen moderni teelaatu. Sitä tuotetaan Enshin kaupungin ulkopuolella. Teen nimi kääntyy muotoon Enshin Vihreä Virta. Tämä on tuottajan #10 laatu, joka on tuottajan suurilehtinen peruslaatu. Teentuottajalla on kiinalainen Green Food -sertifiointi, joka kokemuksemme mukaan takaa teen olevan hyvin puhdasta.

Maku

Teen tuoksu on harvinaisen eksoottinen vihreäksi teeksi. Siitä erottuu herkkää banaanista ja jakkihedelmäistä sävyä. Haudutetun teen tuoksu on mehevä ja muistuttaa villissä vegetaalisuudessaan rikkaruohoa tai tiiviistettyä tuoretta yrttiä. Maussa nämä villit vegetaalisuuden sävyt ovat yhä esillä ja mukaan sekoittuu taas banaania ja jakkihedelmää. Jälkimaussa villit maut polveilevat raikkaan vegetaalisuuden kanssa. Aika villiä kyytiä!

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen lehtiä 150ml vettä kohden. Veden lämpötilaksi sopii noin 70-80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Haudutusaika voi olla 30-60 sekuntia. Teestä saa useita haudutuksia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enshi Cui Quan #10 (2019)
Arviosi