Cai Hua Mao Jian (2018)

Cai Hua Mao Jian on Wu Fengin piirikunnassa Hubein maakunnassa tuotettu vähemmän tunnettu vihreä tee. Teen maussa on voikeksinen piirre esillä, mutta sen alta tulee esiin mehevää vegetaalisuutta. Jälkimakua kohden teen maku raikastuu entisestään ollen lopuksi mineraalisen raikas.

Varastossa
SKU
t296
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Cai Hua Mao Jian (2018) - 25g
Normaali hinta 12,00 € Tarjoushinta 9,60 €
Cai Hua Mao Jian (2018) - 50g
Normaali hinta 23,00 € Tarjoushinta 18,40 €
Cai Hua Mao Jian (2018) - 100g
Normaali hinta 44,00 € Tarjoushinta 35,20 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2016, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Cai Hua Maojian on Hubein maakunnassa, Wu Feng -piirikunnassa sijaitsevan Chai Bu Xi -luonnonpuiston alueella tuotettava vihreä teelaatu. Koko alue on luonnonkaunis ja ympäristö on erittäin puhdas. Kuten monilla muilla alueilla Hubein maakunnassa, myös tällä tilalla teentuotanto toteutetaan suurimmaksi osaksi ilman kemiallisia torjunta- ja lannoitusaineita.

Tämä tee

Tämä Cai Hua Mao Jian poimittiin 3.4.2018. Tee koostuu keskikokoisesta ja pienestä lehdestä. Joukossa on runsaasti hopeanvärisen karvan peittämiä silmuja. Lehtien värikirjo on erityisen rikas, joka yleensä lupaa monipuolista makua.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu on keksimäinen, vegetaalinen ja hieman kukkainen. Haudutetun teen tuoksussa voikeksimäinen viljainen ja paahteinen sävy on yhä hyvin esillä. Teen maussa keksinen piirre tuntuu aluksi hyvin selvästi, mutta sen alta tulee esiin mehevää vegetaalisuutta. Jälkimakua kohden teen maku raikastuu entisestään ollen lopuksi mineraalisen raikas.

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Tag: joulu19

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cai Hua Mao Jian (2018)
Arviosi