Japanilaiset teeastiat

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 23

Sivu
per sivu
 1. UUSI
  Kyusu #25, Tokoname-yaki
  Rating:
  0%

  Tokonamen kaupungin keramiikkaa oleva pienehkö punertava kyusu. Kyusu on koristeltu sen pinnassa olevilla matalilla uurteilla. Kyusun etuseinässä on pari pientä naarmua, jotka on ilmeisesti olleet teekannussa jo ennen sen polttoa.

  Lisätietoja
  75,00 €
 2. UUSI
  Kyusu #23, Tokoname-yaki
  Rating:
  0%

  Tokonamen kaupungin keramiikkaa oleva keskikokoinen tummansininen kyusu. Kyusu on koristeltu ns. Mogake-tekniikalla, jossa teekannun pinnalle asetellaan merilevän haituvia, jotka reagoivat teekannun ja lasitteen kanssa luoden pinnalle pysyvän ja orgaanisen ilmeen antavan koristelun.

  Lisätietoja
  120,00 €
 3. UUSI
  Kyusu #22, Tokoname-yaki
  Rating:
  0%

  Tokonamen kaupungin keramiikkaa oleva keskikokoinen vihreä kyusu. Kyusu on koristeltu ns. Mogake-tekniikalla, jossa teekannun pinnalle asetellaan merilevän haituvia, jotka reagoivat teekannun ja lasitteen kanssa luoden pinnalle pysyvän ja orgaanisen ilmeen antavan koristelun.

  Lisätietoja
  120,00 €
  Ei varastossa
 4. UUSI
  Kyusu #21
  Rating:
  0%

  Melko suurikokoinen ja tyyliltään rustiikkisen huoleton kyusu. Siivilä on muodostettu kyusun seinään tehdyistä rei'istä. Lasitteessa upeaa krakeloitumista sekä mukavasti luonnollista värivaihtelua.

  Lisätietoja
  80,00 €
 5. UUSI
  Kyusu #20
  Rating:
  0%

  Matalan mallinen suurikokoinen kyusu, jossa on paksu vaihteleva lasite ja kirsikankukkakoristelu. Rungon uritus ja kansi mudostavat yhdessä siivilän teelehdille. Emme tiedä miltä alueelta kyusu on, mutta tämä on mahdollisesti selvitettävissä
  Lisätietoja

  80,00 €
 6. UUSI
  Kyusu #19
  Rating:
  0%

  Isohko hieman mukin mallinen posliininen kyusu. Tämän kyusun pelkistetyssä muodossa ja tyylissä on jotain erityisen japanilaista. Funktionaalisesti upeasti toimiva astia, jossa kaikki normaaliin käyttöön vaikuttavat detaljit on toteutettu hienosti. Posliiniin on lisäksi kaiverrettu koristelua jottei astia olisi liian synteettinen.

  Lisätietoja
  80,00 €
 7. UUSI
  Kyusu #18
  Rating:
  0%

  Tämä ei välttämättä ole edes tarkoitettu teelle, vaan taitaa olla jonkinlainen ruoan tarjoiluastia. Se on tullut meille osana kyusu-erää - ilmeisesti hieman virheellisesti. Tästä puuttuu siivilä, joten se ei toimi erityisen hyvin japanilaisen teen kanssa. Jonkin suurilehtisen teen kanssa tämä saattaa toimia ihan hyvin myös teekannuna.

  Lisätietoja
  60,00 €
 8. UUSI
  Kyusu #17
  Rating:
  0%

  Upea posliininen kyusu, jonka muotoilu ja väritys on fantasiamainen. Kyusu on mahdollisesti Aritan alueen posliinia, mutta emme ole täysin varmoja.

  Lisätietoja
  115,00 €
 9. UUSI
  Kyusu #16
  Rating:
  0%

  Melko pienikokoinen punertava kyusu. Teekannussa on ohuesta savesta tehty punertava lasite. Emme tiedä varmaksi miltä alueelta kyusu on.

  Lisätietoja
  60,00 €
 10. UUSI
  Kyusu #15, Kutani-yaki
  Rating:
  0%

  Tämä kyusu on ns Kutani-yakia. Tämä on Ishikawan prefektuurista kotoisin oleva posliini-keramiikan perinne. Kyusussa on lasite, jonka päälle on maalattu värikkäät koristeet ja tässä tapauksessa vielä kultaisin korostuksin. Eloisa ja elegantti kyusu.

  Lisätietoja
  120,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-10 / 23

Sivu
per sivu