Astiat & Välineet

Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu
 1. Lasinen Gaiwan (160ml)
  Rating:
  0%

  Lasinen gaiwan, jonka tilavuus on noin 160ml. Valmistettu borosilikaattilasista, jonka ansiosta se kestää kiehuvaa vettä.

  Lisätietoja
  15,00 €
 2. Lasiteekannu (130ml)
  Rating:
  0%

  Yksinkertaista ja toimivaa. Tämä kuumankestävästä lasista valmistettu teekannu on erittäin pieni ja toimii siis parhaiten gongfu-teekannuna, joka tarkoittaa, että kannussa haudutetaan hieman suurempaa lehtimäärää useita kertoja lyhyillä haudutuksilla.

  Lisätietoja
  14,00 €
 3. Lasiteekannu (300ml)
  Rating:
  0%

  Tämän noin 300ml lasiteekannun seinämät ovat hieman paksummat kuin muissa vastaavissa astioissamme. Kahva ja kannen nuppi on valmistettu keltaiseksi värjätystä lasista. Kannu kestää kiehuvaa vettä. Nokassa on metallilangasta tehty pisaran muotoinen siivilä. Todella kätevä yhdelle tai useammalle!

  Lisätietoja
  25,00 €
 4. Bambuinen Teetarjotin - Suuri
  Rating:
  0%

  Kookas bambuinen teetarjotin, jolla riittää tilaa suuremmallekin teeastiasetille. Tarjottimen muotoilu on yksinkertaistettu muttei kuitenkaan liian laatikkomainen. Sen sisällä on muovilaatikko valumaveden keräämiseen.

  Lisätietoja
  95,00 €
 5. Lasiteekannu (320ml)
  Rating:
  0%

  Yksinkertaista ja toimivaa. Tämä kuumankestävästä lasista valmistettu pienehkö lasiteekannu tuottaa yhden ison mukillisen tai muutaman pienemmän maljallisen teetä kerrallaan. Nokassa on jousimainen terässiivilä.

  Lisätietoja
  18,00 €
Aseta laskevaan järjestykseen

5 tuotetta

per sivu